Pneumàtics

NEUMÁTICOS AMPOSTA

Distribuïdors oficials de les marques Bridgestone i Firestone

Ens enorgulleix oferir-te una àmplia selecció de pneumàtics d'alta qualitat per a tot tipus de vehicles. Amb una combinació de tecnologia innovadora, durabilitat i rendiment excepcional, els pneumàtics Bridgestone i Firestone estan dissenyats per proporcionar una experiència de conducció superior.
A més de les marques Bridgestone i Firestone, també treballem amb altres marques reconegudes del sector de pneumàtics. Això ens permet oferir-te una gran varietat d'opcions per satisfer les teves necessitats i preferències individuals. Sigui quin sigui el teu vehicle i estil de conducció, tenim els pneumàtics adequats per a tu.

El nostre equip d'experts en pneumàtics està disponible per ajudar-te a seleccionar els pneumàtics més adients per al teu vehicle, tenint en compte factors com les condicions de conducció, el rendiment, l'estació de l'any i el teu pressupost. Treballem per assegurar que els pneumàtics que triïs proporcionin una conducció segura, un rendiment òptim i una durabilitat excepcional.

  • Venda de pneumàtics
  • Muntatge i equilibrat
  • Reparació de pneumàtics
  • Alineació de rodes
Impressionant Imatge
Impressionant Imatge
Serveis professionals

La teva satisfacció la nostra prioritat

A més de la venda de pneumàtics, també oferim serveis professionals d'instal·lació, equilibrat i alineació de rodes. El nostre equip tècnic qualificat es cuidarà del muntatge dels teus pneumàtics per garantir un ajust perfecte i un rendiment òptim. També podem realitzar els ajustos necessaris per a l'alinació de les rodes, assegurant una conducció suau i una vida útil més llarga dels pneumàtics.

La teva satisfacció és la nostra prioritat i treballem per proporcionar-te una experiència de pneumàtics completa i satisfactòria. Amb les marques oficials Bridgestone i Firestone, així com altres marques de confiança, tenim la solució adequada per a les teves necessitats de pneumàtics.

150.000+
Clients
Satisfets
Impressionant Imatge

100%
Garantía
Satisfació

Experiència

Amb 44 anys dedicats al subministrament de pneumàtics i 6 anys en el manteniment i reparació de vehicles.

Pneumàtics

Àmplia selecció de marques reconegudes per garantir que els nostres clients tinguin accés als millors productes del mercat.

Taller

El nostre taller mecànic està equipat amb tecnologia avançada i un equip tècnic qualificat per a realitzar reparacions i manteniments.