About Us

NEUMÁTICOS AMPOSTA

Empresa de pneumàtics i taller mecànic a Amposta

Amb 44 anys dedicats al subministrament de pneumàtics i 6 anys en el manteniment i reparació de vehicles, ens hem convertit en una empresa de confiança per als nostres clients a Amposta i les zones veïnes.
Com a especialistes en pneumàtics, oferim una àmplia selecció de marques reconegudes per garantir que els nostres clients tinguin accés als millors productes del mercat. Sigui quin sigui el teu vehicle, des de cotxes de passatgers fins a vehicles comercials, tenim els pneumàtics adequats per a les teves necessitats específiques. La nostra experiència en pneumàtics ens permet assessorar-te i ajudar-te a triar la millor opció per al teu vehicle, tenint en compte el teu pressupost i les teves preferències.

A més dels nostres serveis de pneumàtics, el nostre taller mecànic està equipat amb tecnologia avançada i un equip tècnic qualificat per a realitzar reparacions i manteniment de vehicles. Des de revisions periòdiques fins a reparacions més complexes, el nostre equip de mecànics professionals s'encarrega de garantir que el teu vehicle estigui en òptimes condicions de funcionament. Treballem amb eficiència i precisió per assegurar-nos que el teu vehicle estigui reparat de manera adequada i torni a la carretera amb total seguretat.

Impressionant Imatge
Impressionant Imatge
Missió

Proporcionar un servei integral

La nostra missió és proporcionar un servei integral als nostres clients, combinant els nostres coneixements en pneumàtics amb els serveis de taller mecànic per oferir una solució completa per a les seves necessitats automobilístiques. Valorem la confiança dels nostres clients i ens esforcem per oferir una atenció personalitzada i un servei de qualitat en cada interacció.

Amposta és la nostra llar i ens enorgulleix formar part de la comunitat local. Volem ser el teu soci de confiança en tot allò relacionat amb els pneumàtics i el manteniment del teu vehicle. Amb la nostra experiència i coneixement, podem assegurar-te que el teu vehicle rebrà el millor tracte possible i que estarà en les millors mans.

150.000+
Clients
Satisfets
Impressionant Imatge

100%
Garantía
Satisfació

Experiència

Amb 44 anys dedicats al subministrament de pneumàtics i 6 anys en el manteniment i reparació de vehicles.

Pneumàtics

Àmplia selecció de marques reconegudes per garantir que els nostres clients tinguin accés als millors productes del mercat.

Taller

El nostre taller mecànic està equipat amb tecnologia avançada i un equip tècnic qualificat per a realitzar reparacions i manteniments.