Taller

NEUMÁTICOS AMPOSTA

Reparació de vehicles multimarca amb serveis de mecànica ràpida i pesada

Som un taller especialitzat en oferir solucions de reparació de vehicles de tot tipus, des de cotxes de passatgers fins a vehicles comercials.
Amb anys d'experiència en el sector, el nostre equip de mecànics qualificats està preparat per atendre les teves necessitats de reparació de forma eficient i professional. Sigui quin sigui el problema del teu vehicle, des de petites avaries fins a reparacions més complexes, comptem amb l'expertesa i les eines necessàries per diagnosticar i solucionar el problema de manera precisa i ràpida.

La nostra mecànica ràpida és ideal per a aquelles reparacions i manteniments rutinaris que necessiten una atenció immediata. Realitzem canvis d'oli, revisions, substitució de filtres, comprovació de fluids i altres serveis de manteniment bàsic per assegurar que el teu vehicle estigui en òptimes condicions de funcionament.

A més, oferim serveis de mecànica pesada. Estem preparats per realitzar reparacions complexes en transmissió, motor, sistema de frens, suspensió i altres components importants. Comptem amb equips especialitzats i la tecnologia més avançada per garantir la qualitat i la fiabilitat de les nostres reparacions.

  • Restauració de fars
  • Recanvis originals
  • Poliment de vehicles
  • Mecànica ràpida i pesada
Impressionant Imatge
Impressionant Imatge
Missió

La teva satisfacció la nostra prioritat

Treballem amb vehicles de diverses marques i models, adaptant-nos a les especificacions i requeriments de cada fabricant. A més de les nostres competències tècniques, ens comprometem a utilitzar peces de recanvis originals (Volkswagen, BMW i PSA) o de qualitat equivalent per garantir la màxima durabilitat i rendiment dels vehicles que ens confies.

Ens esforcem per oferir-te un servei al client excepcional. Valoritzem la confiança que deposites en nosaltres i ens comprometem a proporcionar-te una experiència positiva des del moment en què contactes amb nosaltres fins a la finalització de la reparació.

20000+
Clients
Satisfets
Impressionant Imatge

100%
Garantía
Satisfació

Experiència

Amb 44 anys dedicats al subministrament de pneumàtics i 6 anys en el manteniment i reparació de vehicles.

Pneumàtics

Àmplia selecció de marques reconegudes per garantir que els nostres clients tinguin accés als millors productes del mercat.

Taller

El nostre taller mecànic està equipat amb tecnologia avançada i un equip tècnic qualificat per a realitzar reparacions i manteniments.